De Keramische Aap

 De Keramische Aap - Gaby Rozenberg, Esserstraat 18, 3144 CD MAASSLUIS  -  06-24137770   -   info@dekeramischeaap.nl - KVK nr 64999017  

PRODUCTEN

Biscuitgoed beschilderen

Na een korte inleiding, gaan we op biscuitgebakken stukken een schildering maken.  Er zijn overtrekmaterialen aanwezig om een tekening op de keramiekscherf over te brengen. Of je maakt met potlood een opzettekening (deze lijnen verdwijnen tijdens de stook). Met glazuurpotloden, penselen en  verschillende kleuren onderglazuren teken en schilder je er lekker op los. Met een lekker muziekje op de achtergrond, en tussendoor een hapje en een drankje. Alle werkstukken moeten drogen, worden geglazuurd en gebakken en kunnen na ongeveer 1 a  2 weken worden opgehaald.
Activiteit     :  Keramiek beschilderen. Voor wie               :  tot 6 personen in het atelier (op locatie meer personen mogelijk) Tijdsduur   :  ca. 2 uur Data     :  Op afspraak, ochtend-, middag- of avond. Kosten       € 35,- per persoon (exclusief biscuitgoed) Inbegrepen :  Materialen, onderglazuren, transparant glazuur en stoken. Betaling      :  Vooraf op bankrekening of contant of “tikkie” na afloop (geen pinautomaat aanwezig)                                  Inschrijven   contactformulier  
Handig om te weten: - Koffie, thee, sapjes en iets lekkers aanwezig. - Deelname is voor eigen risico. U krijgt bericht als de werkstukken gebakken zijn en opgehaald kunnen worden. In regio Rijnmond e.o. kan tegen een kostenvergoeding van € 15,- bezorgd worden. 

Feestje volwassenen

Gezellig, creatief en actief een vrijgezellenfeestje vieren, of met een stel vrienden- en/of vriendinnen of met je familie bij het keramiekatelier aan de slag. Kijk ook op de workshoppagina. Alle workshops zijn als feestje in te vullen. Heb je zelf een idee, laat het gerust even weten.

Samen met je

vrienden en/of familie

De handen in de klei.

Je eigen kunstwerk

maken.

Op een potten-

bakkersdraaischijf

een potje draaien,

Lekker schilderen en

decoreren.......

 In een ontspannen en

creatieve omgeving.

Gezellig samen bezig

zijn.

Veel Plezier!