De Keramische Aap

HALLO!

 De Keramische Aap - Gaby Rozenberg, Esserstraat 18, 3144 CD MAASSLUIS  -  06-24137770   -   info@dekeramischeaap.nl - KVK nr 64999017  

Hallo! Mijn naam is Gaby Rozenberg. Creëren met verschillende materialen, doe ik al mijn hele leven met veel plezier. Van 2003 t/m 2006 heb ik de ambachtelijke opleiding keramische technieken gevolgd in Gouda bij SBB, en succesvol afgerond. Sindsdien gefascineerd door klei. Een fantastisch materiaal, waarmee je ongekende mogelijkheden hebt. In opdracht maak ik zowel gebruiksartikelen als cadeau- en kunstobjecten. Relatiegeschenken, geboorte- of gedenktegeltjes en urnen. Daarnaast werk ik aan vrije objecten. Hierbij gebruik ik verschillende technieken en materialen. Van aardewerk tot steengoed en porselein. Zowel draaigoed als handgevormd werk, of een combinatie hiervan.
Het is heerlijk om te werken aan objecten en je fantasie de vrije loop te laten; hierbij onder meer geïnspireerd door beelden uit de omgeving, van verre reizen, verschillende culturen, intrigerende verhalen, de natuur, of je eigen droom- en fantasiewereld. Opgaan in het lijnen- en kleurenspel van diverse structuren, contrasten en vormen, en indrukken in het algemeen. Werken met verschillende lagen, sculpturaal, met weelderige prints of juist heel basaal, eenvoud met de aandacht voor de vorm. Ik hou van de luchtigheid van het leven, en de complexiteit. Schijnbare tegenstrijdigheden, die onlosmakelijk zijn. Keramiek wat intrigeert, intuitief, speels en met een vleugje humor.