De Keramische Aap

 De Keramische Aap - Gaby Rozenberg, Esserstraat 18, 3144 CD MAASSLUIS  -  06-24137770   -   info@dekeramischeaap.nl - KVK nr 64999017  

WINKEL
Welkom in de webwinkel Onderstaand vindt u de productcategorie├źn van de webwinkel. Alle producten zijn handgemaakt en uniek. Dit betekent dat u ook het getoonde artikel ontvangt, als u een bestelling plaatst. Meer informatie over een artikel, vindt u op de betreffende productpagina. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Artikelen kunnen worden verzonden of op afspraak afgehaald worden. Sommige artikelen kunnen vanwege het kwetsbare karakter beter niet verzonden worden. Wilt u iets bestellen? Stuur dan een bericht via het   contactformulier      of   Info@dekeramischeaap.nl  . Vermeld om welk artikel het gaat en het referentienummer. U ontvangt een bericht met de betaalwijze en de te verwachten levertijd. In de regio kan tegen een geringe vergoeding bezorgd worden. Bent u ge├»nteresseerd in ander werk van De Keramisch Aap? Neem dan contact met mij op. 
Producten
Verzending via Post NL
Artikelen worden aangetekend verzonden, verzekerd tegen zoekraken en beschadiging. Op alle geleverde goederen & diensten zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.