Jaaractie 2019

Van 1 juni - 31 augustus 2018

Jaaractie 2018

Tot 31 mei 2017

Jaaractie 2017

Maart, april 2017

Mei, juni, juli 2016

Al het groen ontwaakt en ontspruit, zo de grauwe winterjas uit! Een mooi moment om je eigen plantenbakjes, kruidenlabels en andere leuke items voor in de tuin te maken. Wilt u meedoen? Schrijf dan in voor de “Mooi voor buiten” workshop!
De Keramische Aap

NIEUWS

Op afspraak & volgens agenda
Nieuws Agenda Openingstijden

30 jaar Rotterdampas, ook dit jaar veel klei plezier!

De Keramische Aap is partner van de Rotterdampas. U krijgt 1 x 25% korting op een reguliere workshop (handvormen, technieken, thema) Rotterdampas actie 354:

Muy original!

Heel leuk en aardig hoor, die witte Nederlandse borden. Maar jouw tapas verdienen nét dat beetje extra. En van een mooi versierd schaaltje smaakt je salsa nog beter. Rotterdampas actie 668:

Ook in 2018, Rotterdampas plezier!

De Keramische Aap is partner van de Rotterdampas. U krijgt 1x 25% korting op een reguliere workshop (handvormen, technieken, thema)   Rotterdampas actie 380: Niet voor de poes! 1x 25% korting op een vogelhuisje of voederplek maken van keramiek. Nesteldrang? Haal de lente in je tuin met een onderkomen voor onze gevederde vriendjes. Zo kunnen ze lekker badderen of fladderen, geheel in stijl. Rotterdampas actie 450:

Ook hier, Rotterdampas plezier!

De Keramische Aap is partner van de Rotterdampas. U krijgt 1x € 7,50 korting op een reguliere workshop (handvormen, technieken, thema) Rotterdampas actie 376:

`Licht, warm en betoverend´

Nieuwe lichtjes en lampjes in ontwikkeling. Binnenkort in de webwinkel te zien!

“Mooi voor buiten” workshop

Samen kruidenlabels, hangpotjes, plantenbakjes, staptegeltjes en/of andere leuke items voor buiten maken. Dat kan in deze 1,5 uur durende workshop. Schrijf je in met het contactformulier o.v.v. actieworkshop “Mooi voor buiten”. Kosten p/p € 22,50. Inbegrepen: 1 kilo klei, materialen, decoratie en stookkosten.

De Keramische aap van start!

Na een ruime ontwikkelingsperiode, is de website van `De Keramische Aap` klaar om van start te gaan! Het tuinatelier is geopend van mei tot eind oktober. In deze periode kunt u hier afspreken voor de verschillende activiteiten ( zie `Producten` ).  Afspraken op locatie vanaf 4 personen,  kunnen het gehele jaar door gemaakt worden. *

 De Keramische Aap - Gaby Rozenberg, Esserstraat 18, 3144 CD MAASSLUIS  -  06-24137770   -   info@dekeramischeaap.nl - KVK nr 64999017