De Keramische Aap

 De Keramische Aap - Gaby Rozenberg, Esserstraat 18, 3144 CD MAASSLUIS  -  06-24137770   -   info@dekeramischeaap.nl - KVK nr 64999017  

PRODUCTEN

Bedrijfsactiviteit, evenement,

aan huis of in de buitenlucht in het park.

Een workshop, teambuilding, of feestje op locatie.

In overleg maken we een passende activiteit.

Op Locatie

Ik kom op de locatie van keuze langs met alle benodigde materialen voor de workshop. U zorgt voor een werkplek en water. Is er electriciteit aanwezig, dan kan op de draagbare draaischijf een potje gedraaid worden. Intussen kunnen de anderen aan de slag met handvormen. Ik zorg voor begeleiding, adviezen en tips waar nodig. In een keramiekworkshop maak je je eigen unieke werkstuk. Het is aan te bevelen om kleding aan te hebben wat vies mag worden, maar niet noodzakelijk, want de klei kan makkelijk uitgewassen worden. Kijk bij de workshops en feestjes voor mogelijkheden en prijsstelling. Heeft u zelf een idee, of vragen, neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden. Wilt u mij inhuren voor een bepaalde tijdsduur? Dan gelden onderstaande indicatieve tarieven. Indicatief, omdat prijsstelling kan afwijken, in verband met de situatie,  doelgroep, groepsgrootte etc. Hierover maken wij vantevoren afspraken.
Uurtarief Draaischijf : € 50,- 1 pak klei a 10 kilo : € 15,- (aardewerk en steengoed)   € 40,- (porselein) Biscuit stookkosten : € 50,- per stook 70 ltr. oven Glazuur stookkosten : € 60,- per stook 70 ltr. oven Keramieken p/p : € 25,- tot € 40,- Reiskosten buiten 20 km. van Maassluis, € 0.19 per km
Voor sociale instellingen, goede doelen, financieel minder draagkrachtigen, hanteer ik graag gereduceerde tarieven. Of informeer voor ondersteuning bij https://jeugdfondssportencultuur.nl/mijn-fonds/ Neem hierover contact op. Keramiek is voor iedereen!
Op locatie een keramiekworkshop verzorgen? Dat kan! Een workshop keramieken is een leuke en actieve invulling voor bijvoorbeeld; een feestje, vrienden- /vriendinnendagen, cultureel- (re)creatief evenement, of een teambuilding.